Kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang te Buitenpost

Kinderopvang Bernebrêge

Uw kind verdient het beste! Daar bent u het vast met ons over eens! Wij staan met veel plezier klaar om de zorg voor uw kind uit uw handen te nemen.
Op De Hasselbraam worden de kinderen van 0-4 jaar opgevangen in verticale groepen. Hierdoor leren kinderen al op jonge leeftijd om te gaan met oudere en jongere kinderen.

Het dagprogramma:
Er zijn op iedere dag een aantal vaste terugkerende momenten (eten, slapen, groepsactiviteiten, vrij spelen). Dit geeft een kind houvast en zorgt voor voldoende afwisseling van rust en activiteiten. Bij de activiteiten zorgen wij voor een goede afwisseling in binnen en buiten activiteiten. Voor kinderen beneden de 1 jaar wordt het ritme gevolgd dat het kind zelf aangeeft.

Voeding, verzorging en luiers
Voor maaltijden, verschoon en verzorgingsartikelen van het kind wordt gezorgd, met uitzondering van dieetproducten of andere voedingsmiddelen buiten de algemene verstrekkingen.

Rekentool
Via de rekentool hiernaast kunt u de netto kosten voor de kinderopvang berekenen.

Oudercontact
We vinden het belangrijk dat er goed contact is tussen ouders/verzorgers en pedagogisch medewerkers. Tijdens de breng- en haalmomenten is er gelegenheid om informatie over uw kind uit te wisselen, daarnaast maken wij actief gebruiken van ons ouderportaal. Ook organiseren wij eenmaal per jaar een oudergesprek.

Heeft u vragen of wilt u een keertje komen bij ons komen kijken? Bel 0511-403047, u bent van harte welkom!

 

Locatie informatie

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!