Kinderopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang te Buitenpost

Peuterspeelzaal Hasselbraam Bernebrêge

De Hasselbraam Bernebrêge biedt in Buitenpost peuterspeelzaal aan. Dit is een programma dat speciaal is opgezet voor peuters van twee tot vier jaar. De leidster(s) en de vrijwilliger(s) voeren samen het programma uit.

De peuterspeelzaal is bij ons geïntegreerd met de kinderopvang zodat het ochtendprogramma voor alle peuters van 2-4 jaar hetzelfde is. Dit heeft de volgende voordelen:

  1. Op een groep van 16 kinderen werken we met twee  professionele krachten.
  2. Er is meer begeleiding op de peuterspeelzaal en daardoor meer tijd om aandacht te besteden aan de behoefte van uw kind.
  3. We werken nu met de Piramidemethode . Hiermee besteden we heel bewust aandacht aan de taalontwikkeling.
  4. Zowel peuterspeelzaalkinderen als kinderopvangkinderen krijgen dezelfde uitgangsbasis als voorbereiding op de basisschool.
  5. Er zijn op iedere dag een aantal vaste terugkerende momenten. Dit geeft een kind houvast en zorgt voor voldoende afwisseling van rust en activiteiten. Wij zorgen voor een goede afwisseling in binnen en buiten activiteiten.

Visie op peuteropvang
Het doel van de peuterspeelzaal is om kinderen van 2 tot 4 jaar de gelegenheid te bieden zich al spelend te ontwikkelen.
De peuterspeelzaal vormt een uitstekende voorbereiding op de basisschool. Kinderen wennen aan het verblijf in een groep, aan een vaste structuur van terugkerende activiteiten en aan een  vaste leidster die het programma aangeeft.

Openingstijden
De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 12.15 uur.

Rekentool
Via de rekentool hiernaast kunt u de netto kosten voor de kinderopvang berekenen.

 

Locatie informatie

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Heb je een vraag over een van onze diensten of wil je een afspraak maken?

We helpen je graag verder!